• Wissenschaftliche Publikationen

Veröffentlichungen der HSWT

Die chronologische Liste zeigt aktuelle Veröffentlichungen aus dem Forschungsbetrieb der Hochschule Weihenstephan-Triesdorf. Zuständig ist das Zentrum für Forschung und Wissenstransfer (ZFW).

  • Prof. Dr. Winfried Ruß

    High-pressure Technology: A new process for gentle preservation of long imperishable food suitable for tropical climates (2002) Original Contribution on the International Defence Technology Symposium: Combat Feeding, October 9th-11th, 2002 .

  • Prof. Dr. Winfried Ruß, Roland Meyer-Pittroff

    The wastes of the food industry (2002) The Future of Waste Management in Europe, Strasbourg (France), 07.-08. Oktober 2002, GVC (ed.): Reprints – The future of Waste Management in Europe. Koblenz: Fuck, 2002 , S. 341-344.

  • Joachim Zürcher, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, M. Rauber, Mark Schneeberger, Werner Back

    Influence of the Acrospire of Malted Barley on Flavour Stability and other Quality Parameters of Beer (2002) Monograph XXXI of the Symposium Flavour and Flavour Stability - European Brewery Convention. Nancy, 2002 , S. 35-43.

  • Prof. Dr. Winfried Ruß

    Umweltschutz in Brauereien (2002) Heyse, K.-U. (ed.): Praxishandbuch der Brauerei. Hamburg: Behr, 2002. – loose-leaf-collection, 7. Update .

  • Rita Almeida, Prof. Dr. Martin Stetter

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Modeling the Link between Functional Imaging and Neuronal Activity: Synaptic Metabolic Demand and Spike Rates (2002) NeuroImage 17 (2), S. 1065-1079. DOI: 10.1006/nimg.2002.1234

  • Christina Schönberger, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back

    Sensory and analytical Characterization of nonvolatile taste-active Compounds in bottom-fermented Beers (2002) Technical Quarterly - Master Brewers Association of the Americas (MBAA TQ) 39 (4), S. 210-217.

  • Friedrich Ferstl, Friedrich Banke, Josef Kain, Prof. Dr. Martin Krottenthaler

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Examination of the Factors Influencing the Operational Limits of a Wet Mill (2002) Engineering in Life Sciences 2 (8), S. 220-225. DOI: 10.1002/1618-2863(20020806)2:8%3C220::AID-ELSC220%3E3.0.CO;2-8

  • Prof. Dr. Matthias Kunert, Stephan Huckemann

    Mehr Regionalprodukte im Handel – Ergebnisse einer Studie (2002) Deutsche Molkerei Zeitung 123 (18), S. 24-27.

Betreuung der Publikationsseiten

Zentrum für Forschung und Wissenstransfer - Lageplan in Weihenstephan an der HSWT

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