• Wissenschaftliche Publikationen

Veröffentlichungen der HSWT

Die chronologische Liste zeigt aktuelle Veröffentlichungen aus dem Forschungsbetrieb der Hochschule Weihenstephan-Triesdorf. Zuständig ist das Zentrum für Forschung und Wissenstransfer (ZFW).

8 Ergebnisse

  • G. Coors, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back

    Auswirkungen einer Würzevorkühlung beim Ausschlagen (2000) Brauwelt 140 (42-43), S. 1696-1699.

  • Martin Pusch, Prof. Dr. Andreas Hoffmann

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Conservation concept for a river ecosystem (River Spree, Germany) impacted by flow abstraction in a large post-mining area (2000) Landscape and Urban Planning 51 (2-4), S. 165-176. DOI: 10.1016/S0169-2046(00)00107-9

  • Prof. Dr. Iryna Smetanska

    Plant nutrition and fertilizer system in Ukraine (2000) Humboldt University, Germany .

  • Prof. Dr. Klaus Eckhardt, Stefan Uhlenbrook

    A comparison of runoff components obtained by measurements of natural tracers and by digital recursive filtering of hydrographs (2000) Runoff Generation and Implications for River Basin Modelling - Book of Abstracts. Internationaler Workshop, 9.-12. Oktober 2000, Freiburg, Deutschland, 55 .

  • Prof. Dr. Martin Krottenthaler

    Germination and Malt Quality (2000) 30th Brewery Symposium, Pilsen 04.-05. Oktober 2000 .

  • J. Köhler, K. Ockenfeld, S. Wanner, H. P. Kozerski, Martin Pusch, Prof. Dr. Andreas Hoffmann

    Production and retention of suspended particles in a lowland river (Krumme Spree, Germany) at two different discharge levels (2000) Berichte des IGB (10), S. 59-68.

  • Prof. Dr. Monika Gerschau

    Wozu sind die Bauern gut − vom Bild der Landwirtschaft in der Gesellschaft (2000) Podiumsdiskussion beim Zentral-Landwirtschaftsfest in München, 24.09.2000 .

Betreuung der Publikationsseiten

Zentrum für Forschung und Wissenstransfer - Lageplan in Weihenstephan an der HSWT

Kontakt

Hochschule Weihenstephan-Triesdorf
Zentrum für Forschung und Wissenstransfer
Gebäude H21
Am Staudengarten 9
85354 Freising

nach oben