• Wissenschaftliche Publikationen

Veröffentlichungen der HSWT

Die chronologische Liste zeigt aktuelle Veröffentlichungen aus dem Forschungsbetrieb der Hochschule Weihenstephan-Triesdorf. Zuständig ist das Zentrum für Forschung und Wissenstransfer (ZFW).

  • G. Fischer, M. Mitzscherling, Thomas Becker, Antonio Delgado, Torsten Dickel, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back

    Development of a Process Control System for the Optimisation of the Cytolytic, Proteolytic and Amylolytic Degradation during Mashing (2001) Proceedings of the 28th International Congress of the European Brewery Convention, Budapest, Hungary, 12-17 May 2001 (Poster No. 675) , S. 699-706.

  • Joachim Zürcher, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back

    Influence of the Acrospire of Malted Barley on Flavour Stability and other Quality Parameters of Beer (2001) Proceedings of the 28th International Congress of the European Brewery Convention, Budapest, Hungary, 12-17 May 2001 (Poster No. 554) , S. 514-523.

  • Jan Schneider, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back, Horst Weisser

    Vibrating Membrane Filtration of Mash for the Beer Production (2001) Proceedings of the 28th International Congress of the European Brewery Convention, Budapest, Hungary, 12-17 May 2001 (Poster No. 222) , S. 217-225.

  • Jan Schneider, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back, Horst Weisser

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Maischefiltration mit einer vibrierenden Membran (2001) BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft 54 (3/4), S. 82.

  • Torsten Dickel, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back, G. Fischer, M. Mitzscherling, Thomas Becker, Antonio Delgado

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Entwicklung eines Prozesskontrollsystems für die Optimierung der cytolytischen, proteolytischen und amylolytischen Lösung während des Maischens (2001) BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft 54 (3/4), S. 87.

  • Joachim Zürcher, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Werner Back

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Einfluss des Keimlings gemälzter Gerste auf die Geschmacksstabilität und andere Qualitätsparameter von Bier (2001) BrewingScience - Monatsschrift für Brauwissenschaft 54 (3/4), S. 84.

  • Frank Schmitz, Prof. Dr. Iris Augustin, Nils Brose

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    The synaptic vesicle priming protein Munc13-1 is absent from tonically active ribbon synapses of the rat retina (2001) Brain Research 895 (1-2), S. 258-263. DOI: 10.1016/s0006-8993(01)02078-9

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