• Wissenschaftliche Publikationen

Veröffentlichungen der HSWT

Die chronologische Liste zeigt aktuelle Veröffentlichungen aus dem Forschungsbetrieb der Hochschule Weihenstephan-Triesdorf. Zuständig ist das Zentrum für Forschung und Wissenstransfer (ZFW).

  • Prof. Dr. Winfried Ruß, Heinrich Mörtel, Roland Meyer-Pittroff

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Application of spent grains to increase porosity in bricks (2005) Construction and Building Materials 19 (2), S. 117-126. DOI: 10.1016/j.conbuildmat.2004.05.014

  • Prof. Dr. Winfried Ruß

    Food wastes as raw materials for new products (2005) Proceedings, Sustainability for Humanity, Environment in the extended Connection Field of Science – Economy – Policy, Politehnica University of Timisoara (Romania), February 24th-25th, 2005 , S. 221-223.

  • N. Winthuis, M. Rauber, Prof. Dr. Winfried Ruß, Roland Meyer-Pittroff

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Used vegetable oils from the food industry, a waste as a renewable energy resource (2005) Proceedings, Sustainability for Humanity, Environment in the extended Connection Field of Science – Economy – Policy, Politehnica University of Timisoara (Romania), February 24th-25th, 2005 , S. 287-290.

  • Thomas Möhring, Markus Kellmann, Michael Jürgens, Prof. Dr. Michael Schrader

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Top-down identification of endogenous peptides up to 9 kDa in cerebrospinal fluid and brain tissue by nanoelectrospray quadrupole TOF tandem MS (2005) DOI: 10.1002/jms.741

  • Peter Köhler, Prof. Dr. Martin Krottenthaler, Markus Herrmann, Mathias Keßler, Florian Kühbeck, Werner Back

    Untersuchungen zu Infusions- und Dekoktionsverfahren (2005) Brauwelt 145 (6), S. 143-150.

  • S. Fischer, Prof. Dr. Winfried Ruß, Roland Meyer-Pittroff

    Haltbarmachung von Getränken durch Hochdruck – ein Überblick (2005) Der Weihenstephaner 73 (2), S. 87-92.

  • Prof. Dr. Martin Krottenthaler

    Beeinflussung der sensorischen Eigenschaften des Bieres (2005) Der Weihenstephaner 73 (1), S. 19-20.

  • S. Fischer, Prof. Dr. Winfried Ruß, Roland Meyer-Pittroff

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Degradation of Beta-Glucan Gel in Model Systems and Unfiltered Beer Due to High Hydrostatic Pressure Treatment (2005) MBAA TQ 42 (1), S. 21-24.

Betreuung der Publikationsseiten

Zentrum für Forschung und Wissenstransfer - Lageplan in Weihenstephan an der HSWT

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Zentrum für Forschung und Wissenstransfer
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85354 Freising

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