• Wissenschaftliche Publikationen

Veröffentlichungen der HSWT

Die chronologische Liste zeigt aktuelle Veröffentlichungen aus dem Forschungsbetrieb der Hochschule Weihenstephan-Triesdorf. Zuständig ist das Zentrum für Forschung und Wissenstransfer (ZFW).

  • Volodymyr Voytsekhivskiy, O. Voytsekhyvska., Prof. Dr. Iryna Smetanska

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Physical processes in the food plant products during transport and storage (2015) Ivanovo. SWorld journal: Technical sciences 3 , S. 41-46.

  • Maren Bernau, Prof. Dr. Prisca Kremer-Rücker, Elke Pappenberger, Lena Sophie Kreuzer, Klaus Cussler, Andreas Hoffmann, Prof. Dr. Armin Manfred Scholz

    • Berechtigungen:  Open Access
    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Safety testing of veterinary vaccines using magnetic resonance imaging in pigs (2015) Alternatives To Animal Experimentation (ALTEX) 32 (1), S. 51-58. DOI: 10.14573/altex.1407071

  • Prof. Dr. Iryna Smetanska, O. Voytsekhyvska., Volodymyr Voytsekhivskiy, A. Tokar

    Dynamics of anthocyans and ascorbic acid in exposure on drop and storage spirited strawberry juice from different varieties (2015) Ivanovo. SWorld journal: Technical sciences 2 , S. 61-67.

  • Monika Messmer, Prof. Dr. Klaus-Peter Wilbois

    Was ist uns gute Züchtung wert? (2015) Ökologie & Landbau 174 (2), S. 21-23.

  • Yaroslav Shevchenko, Prof. Dr. Iryna Smetanska

    Stevia rebaudiana expands the antioxidant properties of Camellia sinensis phytocomplex (2015) EUSTAS 2015, 27.-28.1.2015, Bonn .

  • Adel Mohdali, Prof. Dr. Iryna Smetanska, Awad Mohamed

    • Berechtigungen:  Open Access
    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Chemical composition, physicochemical properties and fatty acid profile of Tiger Nut (Cyperus esculentus L) seed oil as affected by different preparation methods (2015) International Food Research Journal 22 (5), S. 1931-1938.

  • Beatrice Ade-Omowaye, Prof. Dr. Iryna Smetanska, GA Tucker

    • Berechtigungen:  Peer Reviewed

    Nutritional potential of nine underexploited legumes in Southwest Nigeria (2015) International Food Research Journal 22 (2), S. 798-806.

  • Prof. Dr. Paul Michels

    Panel Research on the Demand of Organic Food in German – Challenges and Practical Solutions (2015) Beran J., Feng Y., Hebbel H. (eds) Empirical Economic and Financial Research. Advanced Studies in Theoretical and Applied Econometrics 48 , S. 159-172.

Betreuung der Publikationsseiten

Zentrum für Forschung und Wissenstransfer - Lageplan in Weihenstephan an der HSWT

Kontakt

Hochschule Weihenstephan-Triesdorf
Zentrum für Forschung und Wissenstransfer
Gebäude H21
Am Staudengarten 9
85354 Freising

nach oben